Reserveer uw kennismakingsaanbieding

Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie reserveren

Ja, ik teken nu in op het gouden vijfje ‘Wilhelmina met hermelijnen mantel’ uit 1912, geleverd in de exclusieve capsule met garantiehologram. Ik ontvang de laatste gouden Nederlandse vijf gulden voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 199,95 (later € 499,95). Ik ontvang de zending 21 dagen vrijblijvend op zicht.


Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging


Belangrijke informatie

Indien u het gouden vijfje uit 1912 behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie geplaatst. U kan dan 1 van de slechts 750 complete collecties verzamelen. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek een gouden Nederlandse herdenkingsmunt aangeboden.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie
Metaal: Goud
Kwaliteit: Zeer fraai
Beperkt tot: Slechts 750 complete collecties
Aanbieding: € 199,95 (met uw kortingscode)
Uniek: Laatste gouden vijf gulden, geslagen in 1912