Profiteer direct van uw kennismakingsaanbieding

Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie reserveren

Ja, ik teken nu in op het officiële Gouden Vredespaleis Tientje, compleet met garantiehologram, Certificaat van Echtheid en de speciale verzamelcapsule. Ik ontvang de schaarse gouden Nederlandse munt voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 349,95 (later € 499,95). Ik ontvang de zending 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u het Vredespaleis Tientje behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie geplaatst. U kan dan 1 van de slechts 750 complete collecties verzamelen. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek een gouden Nederlandse herdenkingsmunt aangeboden.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Collectie: Officiële Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie
Uitgifte: 100 Jaar Vredespaleis Den Haag
Metaal: .900 Goud
Kwaliteit: Proof (hoogste kwaliteit)
Beperkt tot: Slechts 750 complete collecties
Eenmalige aanbieding: € 249,95 (bespaar € 150,-))