Ontvang hoogwaardige accessoires

Accessoires - Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie

Diverse gratis accessoires

Als u zich heeft ingetekend op de Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie, dan ontvangt u de mooiste, meest interessante en vaak ook zeldzame gouden Nederlandse munten. Maar daar blijft het niet bij. U ontvangt namelijk ook geheel gratis diverse accessoires die uw collectie compleet maken.

Exclusieve capsule met garantiehologram

Omdat de gouden munten uit de collectie zo waardevol zijn, wordt elke munt geleverd in een speciaal ontwikkelde capsule met garantiehologram. Deze exclusieve capsule kan niet geopend en vervolgens weer gesloten worden. Zo bent u er zeker van dat de gouden munt die u heeft ontvangen écht van goud is, en niet is omgewisseld voor een namaakmunt. Een ander groot voordeel van de muntcapsule is dat de munt die erin zit niet beschadigd kan worden. De schitterende munten die u ontvangt blijven dus geheel gaaf. Dit komt de waarde van de gouden munten zeker ten goede.

Echtheidscertificaten en een bewaarmap

Bij elke munt uit de Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie ontvangt u een Certificaat van Echtheid. Deze echtheidscertificaten zijn bovendien ook voorzien van uitgebreide informatie over de munten. U ontvangt tevens een speciale bewaarmap waarin u de certificaten geordend en veilig kunt bewaren.

Luxe presentatiecassette

Uw gouden munten moet u ook veilig en op geordende wijze kunnen bewaren. Daarom wordt elke munt uit de Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie geleverd in de exclusieve capsule met garantiehologram. Bij één van de verzvolgzendingen ontvangt u tevens een luxe presentatiecassette. Deze houten cassette heeft een waarde van maar liefst € 49,95! De cassette zorgt er enerzijds voor dat u elke muntcapsule geordend kunt bewaren. Anderzijds is het een prachtige manier om uw munten te presenteren. Zo bent u er zeker van dat u optimaal kunt genieten van uw collectie.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.