Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie

Gouden munten - Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie

Terwijl gouden munten nu alleen maar als herdenkingsmunt uitgegeven worden, waren gouden guldens vroeger gewoon het wettige betaalmiddel in het Koninkrijk der Nederlanden. Zowel de nieuwe herdenkingsmunten als enkele zeldzame gouden guldens zijn verenigd in de Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie. De eerste munt die u ontvangt is bijvoorbeeld de zeldzame laatste Gouden Vijf Gulden ooit geslagen.

Het gouden vijfje dateert uit 1912. Op de prachtige Gouden Vijf Gulden is een gedetailleerd portret van Koningin Wilhelmina afgebeeld, waarbij een hermelijnen mantel zichtbaar is. Ditzelfde portret is ook afgebeeld op alle gouden tientjes die rond die tijd zijn geslagen.

Gouden Nederlandse herdenkingsmunten

De bijzondere gouden Nederlandse herdenkingsmunt is opgenomen in de officiële Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie. Deze collectie bestaat uit alle belangrijke gouden herdenkingsmunten die zijn uitgegeven in ons Koninkrijk. De collectie bevat de laatste Gouden Vijf Gulden, maar meer recente gouden herdenkingsmunten behoren ook tot de collectie. Het Gouden Verjaardagstientje dat is geslagen ter ere van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander is daar een voorbeeld van.

Eenvoudig gouden herdenkingsmunten verzamelen

Wilt u de officiële Nederlandse gouden herdenkingsmunten verzamelen? Dan is de Koninkrijk Der Nederlanden Goud Collectie de perfecte collectie voor u. Met deze collectie verzamelt u namelijk op eenvoudige wijze de Nederlandse herdenkingsmunten in het goud.

Jaarlijks worden er meerdere gouden herdenkingsmunten geslagen. De oplage van deze herdenkingsmunten is echter strikt gelimiteerd. Als een munt een populair onderwerp heeft, dan is de kans dus groot dat de desbetreffende gouden herdenkingsmunt al na korte tijd is uitverkocht. Dat was bijvoorbeeld het geval met het Gouden Cruijff Tientje. Dat maakt de Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie extra bijzonder.

Als u zich intekent op de collectie, dan ontvangt u de laatste Gouden Vijf Gulden tegen een ongelooflijk scherpe prijs. Bovendien ontvangt u ook tal van gratis accessoires.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.